wicked grounds
creatieve broedplek, AMSTERDAM
Dit project is gerealiseerd in de Amsterdamse Schinkelbuurt. De bestaande buurtfietsenstalling wordt door middel van een lange wand ruimtelijk gekoppeld aan de achterliggende nieuwe werkruimte.               In de fietsenstalling zit het toilet, de postvakken, een ruilgedeelte en een koffiekeukentje in de wand GEÏNTEGREERD. In het kantoorgedeelte manifesteert de wand zich als kast; een rariteitenkabinet als symbool voor de gewenste kruisbestuiving van disciplines. De kleur van de wand loopt over in de vloer. De ruimtelijke organisatie CREËERT interactie tussen de buurt en de jonge ondernemers en stimuleert professionele kruisbestuiving.

 

diagram WG3diagram WG2

 

wicked grounds foto bewerkt2
foto bewerkt wicked grounds1
 Voor meer foto’s kijk op https://wickedgrounds.nl/vergaderlocatie-amsterdam/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>